رابطه خوراکیای فرآوری شده با خطر دچار شدن به سرطان

رابطه خوراکیای فرآوری شده با خطر دچار شدن به سرطان

تغذیه

تاکید کارشناسان بر رابطه خوراکیای فرآوری شده با خطر دچار شدن به سرطان

محققان فرانسوی در مطالعه ای بر رابطه بین مصرف مواد غذایی فرآوری شده و خطر دچار شدن به سرطان تاکید کردن.

به گزارش روزنامه پزشکی ایران ، مطالعه انجام شده روی ۱۰۵ هزار نفر نشون داد: هر چی اندازه مصرف مواد غذایی فرآوری شده بیشتر باشه، احتمال ابتلای فرد به سرطان زیاد می شه.

داشتن اضافه وزن پس از مصرف مواد دخانی بزرگترین عامل قابل پیشگیری در دچار شدن به سرطانه و سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده گوشت فرآوری شده خطر دچار شدن به سرطان رو زیاد می کنه.

در این بررسی که روی تعدادی زن میانسال به مدت پنج سال انجام شد، مشخص شد: درصورتیکه نسبت مواد غذایی فرآوری شده در رژیم غذایی ۱۰ درصد زیاد شه، احتمال دچار شدن به سرطان حدود ۱۲ درصد بیشتر می شه.

به نقل از شبکه خبری بی بی سی، محققان فرانسوی هم اینکه اعلام داشتن: افزایش در حال افزایش مصرف خوراکی های فرآوری شده موجب رشد موارد دچار شدن به سرطان در دهه آینده می شه.ایسنا

.

منبع : pezeshk.us

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه