براساس یافته های تحقیقات آکادمی پوست آمریکا، هر چیزی که ما به عنوان غذا می خوریم، از ویتامینا، موادمغذی، آنتی اکسیدانا و دیگر مواد غذایی، مستقیم روی پوستمون اثر میذاره و این عضو تحت تاثیر چیزی که می خوریم، قرار داره…

هیچکی نمی تونه نقش موثر ویتامینا رو در بهبود کارکرد اعضای بدن به خصوص پوست به عنوان بزرگ ترین عضو بدن رد کنه. مثلا محققان اثر آنتوسیانین رو که در میوه ها و بقیه خوراکیای قرمز و بنفش رنگ مانند پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و چای ترش هست، بررسی کرده و به این نتیجه رسیدن که این ماده در کاهش خطر دچار شدن به مشکلات قلبی و چاقی بیشتر از اندازه نقش داره. حالا خوبیش اینه مصرف پرتقال خونی که شامل مقدار زیادی آنتوسیانینه، در کشور ما رایجه. وقتی که موشای آزمایشگاهی تحت رژیم غذایی میوه های قرمز و بنفش قرار گرفتن، مشخص شد آسیب به قلب اونا ۳۰ درصد کم شده و چربی بدن اونا کم شده است. تحقیقات مشابه زیادی هم روی اثر ویتامینا به خصوص آنتی اکسیدانا، بر فعالیت و سلامت پوست انجام شده که نشون میده هر ویتامین چه اثری روی این عضو داره. بازسازی بافت پوست، تحریک کلاژن سازی، جلوگیری از پیری زودرس، کاهش خشکی و زبری پوست و رفع درماتیت و حتی تاثیر در درمان پسوریازیس از این جمله ان.

 

دکتر محمدعلی نیلفروش زاده

رییس مرکز تحقیقات پوست و سلولای بنیادی

جمع آوری و تنظیم:گروه سلامت آکا ایران

.

منبع :